Buna ziua.Va supun atentiei o problema mai delicata.In anul 2007 in baza titlului de proprietate prin Oficiul de cadastru am intabulat un teren intravilan de 1268 mp dupa care am intabulat si constructia existenta pe teren.In anul 2008 am vandut nepotului 400 mp din teren(gradina) , iar in 2009 am vandut cota parte de 3/4 din teren si 3/4 din casa fiului si nurori mele.Toate instrainarile s-au facut prin acte autentificate de notar.Anul acesta vecinii au facut o extindere de actiune ( dosarul lor este din 2007)prin care ma cheama in judecata ca sa-mi radieze dreptul de proprietate din CF adica cei 1268 mp sa revina in CF-ul vechi pe fostii proprietari(proprietar in CF-ul vechi a fost un preot improprietarit in anul 1948) pentru ca ,zic ei ca ne-am fi intabulat pe numerele topografice ale terenului lor.( mentionez ca nepotul meu ,fiul meu si sotia lui nu au fost citati).Pot sa ne radieze drepturile de proprietate din CF ? Avem si numere cadastrale , iar Oficiul de cadastru a verificat si a stampilat fiecare documentatie.
Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Practic , din ceea ce spuneti dvs , vecinii vor sa puna mana pe terenul dvs!B-)
Sfatul meu este sa va angajati un avocat fiindca problema nu este atat de simpla pe cat pare! Aceasta asa-zisa schimbare de numere cadastrale poate atrage dupa sine multe alte probleme asa ca o atentie sporita asupra acestui proces este recomandata!
buna ziua!
din cate inteleg vecinii vor sa va anuleze TP obtinut de dvs.
cum ati obtinut acest titlu in baza legii18/1991, prin reconstituirea dr de prop?
odata ceruta anularea TP al dvs ar fi putut cere priuntr-an alt capat de cerere si anularea actelor subsecvente, dar acest lucru s epaote cere si prin actiune separata.