avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... restituire taxa de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

restituire taxa de poluare

am castigat la Instanta Slobozia restituirea taxei de poluare ,dar AFP Slobozia a facut recurs la Curtea de apel bucuresti termen 21.01 2012
as vrea sa ma indrume cineva despre cum trebuie sa fac intampinarea pentru acest recurs,de fapt ce trebuie sa mentionez pentru a se anula cererea de recurs AFP si a ramane definitiva restituirea taxei de poluare?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:37, 9 Decembrie 2011
Rugam respectati Regulamentul formului si nu dechideti concomitent topicuri cu subiect identic
S-a raspuns la intrebarea dvs pusa in topicul anterior

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare dobanda taxa de poluare tati_sorin2000 tati_sorin2000 BUNA ZIUA TUTUROR. Am primit banii, pentru taxa de poluare, dar dobanda nu.Conform deciziei de la Curtea de apel, a ramas definitiv si irevocabil numai ... (vezi toată discuția)
Este corecta decizia? titi marina titi marina Va salut. Am o nelamurire pe care incerc sa o inteleg cu ajutorul dv. La instanta Tribunalului Arges, am cerut restituirea taxei de poluare si plata si a ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva in timpul campaniei electorale Igor1987 Igor1987 Buna ziua, Vreau sa discutam un subiect foarte interesant, eu personal nu am mai intalnit. Un candidat pt f-tia de primar, i s-a dat o amenda penala de 2 ... (vezi toată discuția)