avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Refugiatii de la Cristesti BT 1944
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Refugiatii de la Cristesti BT 1944

in baza legii refugiazilor din 1944 unele persoane beneficiaza de anumite facilitazi sau bani .Am fost la Botosani la arhiva statului pentru a cauta documente care sa dovedeasca faptul ca mai mulzi oameni din satul probota com dolhasca jud sv au fost refugiazi la cristesti botosani in 1944 si nu s-au gasit nici unu.Tata mieu s-a nascut la cristesti chiar in perioada refugiului dar ,am primit un raspuns prin posta ca nu s-a gasit nimic in arhiva .Ce pot face acum ?

Alte discuții în legătură

Legea18/2009 - casa de pensii da un raspuns intirziat COSTEA_09 COSTEA_09 Familiile parintilor mei au fost trimise in refugiu ,in perioada martie 1944-martie 1945 intr-un sat din jud. Medehinti( ei fiind din Pascani, jud. iasi). ... (vezi toată discuția)
Reconstituire drept de proprietate teren agricol Manea Rodica Manea Rodica Am obtinut un document de la arhivele nationale ale statului , ca bunica mea paterna a fost improprietarita de stat in anul 1918 ca vaduva cu orfan din primul ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti pt pers nascute inainte de1944(de la fonduri europene) blaga grigore blaga grigore Am auzit ca persoanele nascute inainte de 1944 pot beneficia de drepturi banesti de la fonduri europene(in speta de la germania si ungaria).Undeva in judetul ... (vezi toată discuția)