avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate dilema masina
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

dilema masina

Am urmatoarea dilema: mi-am cumparat azi un logan, an 2008, decembrie, motor 1.6 16 v, 105 cp, am dat 3900 e, 44.000km. ce; de la care am cumparat-o mi-a zis ca masina a fost un pic atinsa in spate si ca i=a fost schimbat spoilerul si ca i-a indreptat bara aia de fier. in fine, am mers cu ea, mi-a placut, motorul pare ft ok, nu bate in gropi, chiar deloc....cu alte cuvinte km astia mi se par reali. problema e ca dupa ce am plecat acasa cu ea si am mers vreo...150 km cu ea dintre care vreo 60 cel putin in bucuresti, am observat ca trage stanga, apoi am vazut ca parbrizul este ciobit, probabil de la o piatra, una din portiere nu se deschide cand deblochez usile, trebuie sa trag de siguranta aia ca se ridica doar pana la jumatate, si plus de asta, AM GASIT ApA IN PORTBAGAJ...nu imi dau seama pe unde a intrat. credeti ca e ceva grav? ce sfat aveti. masina arata ca noua si la interior si la exterior, imi pare rau ca nu pot sa fac poza ca nu am baterie la camera si incarcatorul l-am uitat la cineva. ce ziceti?
Ultima modificare: Vineri, 9 Decembrie 2011
offsetman, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:55, 10 Decembrie 2011
Se poate ca aceasta sa fi fost avariata destul de grav anterior.
"Bara aia de fier" este de fapt o traversa metalica ... numita si armatura bara. In general nu se poate indrepta... iti poate confirma orice tehnicil de service auto. Numai un carpaci ar face asta.
Ar trebui sa verifici mai bine... pe partea pe care usa nu se deschide, trage chedrul si vezi daca sunt reziduri de vopsea pe margine sau pe cheder. Asta o sa iti confirme daca a avut o dauna laterala. se poate din cauza asta sa traga , daca nu cumva are probleme la directie.
In partea spate, scoate roata de rezerva si verifica panoul rotii de rezerva si chederul porbagajului... se poate sa fi fost un impact mai mare decat ti-a declarat.
In ceea ce priveste km la bord... sa nu crezi niciodata ce ti se spune. Pregatestete sa ii schimbi distributia.
Cunosc cazuri in care masinile, desi aratau foarte bine, erau facute din altele 2 sau 3 lovite...
si eu cred ca a fost avariata mult mai rau decat mi-a zis el, am ridicat mocheta din portbagaj si chiar la marginea dinspre numarul de inmatriculare, sunt niste umflaturi pe sub vopsea, ca si cum ar fi sudat, cred ca iti dai seama ce zic. si capota de la portbagaj nu e pusa stramb sau alt elemen, sunt chiar la linie. si maine o sa o duc la un mecanic, sa o verifice cat de cat...
Vicii ascunse...hotul neprins este negustor cinstit !
Responsabilitatea achizitiei autoturismului va apartine ca si culpa de a nu fi verificat temeinic sau de a nu fi fost insotit de persoana specializata "in cosmetizari auto" pentru vanzare


ar mai fi o pb, cand misc volanul spre dreapta sau stanga, in jur de u juma' de cm- 1 cm nu se vireaza rotile. trebuie sa iau un pic mai mult ca sa virez putin rotile
[/quote]
Asta este legat de cu totul altceva...poate fi un simplu joc ...poate fin din cauza directiei... sau al anvelopelor... numai in service poti constata exact. Apropo.. "meseriasii" le fac la linie.

Alte discuții în legătură

Reparaþie auto în garanþie pe casco cu regres rca cosminph cosminph Bună ziua. În urmă cu o săptămână am fost implicat într-un accident rutier în care mi-am avariat auto din vina altui conducător. Întrucât deţin ... (vezi toată discuția)
Accident auto georgeconstantin georgeconstantin Buna seara, Va multumesc respectuos pentru raspunsurile primite,se observa ca analizati corect intrebarile puse si acest aspect este de apreciat. Nu demult ... (vezi toată discuția)
Accident usor nedeclarat in termen de 24 ore la politia rutiera rdumitru2014 rdumitru2014 masina sotiei, stationata dupa terminarea refugiului statiei de autobuz cu avariile pornite si rotile fata in unghi de cca. 30 grade spre stanga, ramase asa de ... (vezi toată discuția)