Am urmatoarea dilema: mi-am cumparat azi un logan, an 2008, decembrie, motor 1.6 16 v, 105 cp, am dat 3900 e, 44.000km. ce; de la care am cumparat-o mi-a zis ca masina a fost un pic atinsa in spate si ca i=a fost schimbat spoilerul si ca i-a indreptat bara aia de fier. in fine, am mers cu ea, mi-a placut, motorul pare ft ok, nu bate in gropi, chiar deloc....cu alte cuvinte km astia mi se par reali. problema e ca dupa ce am plecat acasa cu ea si am mers vreo...150 km cu ea dintre care vreo 60 cel putin in bucuresti, am observat ca trage stanga, apoi am vazut ca parbrizul este ciobit, probabil de la o piatra, una din portiere nu se deschide cand deblochez usile, trebuie sa trag de siguranta aia ca se ridica doar pana la jumatate, si plus de asta, AM GASIT ApA IN PORTBAGAJ...nu imi dau seama pe unde a intrat. credeti ca e ceva grav? ce sfat aveti. masina arata ca noua si la interior si la exterior, imi pare rau ca nu pot sa fac poza ca nu am baterie la camera si incarcatorul l-am uitat la cineva. ce ziceti?