avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna ziua.
se poate aduce ca proba in instanta pt divort o evaluare de cuplu de la psihologul la care am fost in timpul casniciei ( doream sa gasesc o solutie sa salvez aceasta casnicie) pentru ca nu am martori poate ma ajuta o astfel de evaluare .

va multumesc
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 14:56, 10 Decembrie 2011
Nu cred ca acel psiholog va incalca deontologia profesionala si se va prezenta la instanta in calitate de martor.
nu sa vina ca martor

sa imi dea o hartie ceva din care sa reiasa ca am incercat sa salveza
acesta casnicie si poate o evaluare a sotului daca se poate
multumesc
Daca ati fost impreuna la psiholog, deci era o terapie care privea ,,cuplul,, , inseamna ca ambii iati incercat sa salvati casnicia.Ca atare, nu veti putea folosi aceasta potentiala proba pentru ca vina destramarii relatiilor de cuplu sa revina doar sotului parat, va trebui sa cautati altceva .
da..e buna o evaluare..cel putin stiti cum puneti problema in apel
distractie placuta:)
multumesc pt raspuns .
dar nu doresc sa caut ceva vreau sa spun adevarul , iar dr psiholog a constat singura ca vine f greu la psiholog , ca nu e cooperant , cauza problemelor tot dr o stie , cand a mers a spus clar si ca nu are sentimente pt mine si copil , ca nu e multumit de mine , diverse alte motive de cearta si repros pe care le schimba de fiecare data deci dr stie f bine cum sta situatia in casnicia noastra si cat poate fi de traumtizant pt copil acesta situatie . am scris si zilele trecute ca am inreg cu tel in care ma jigneste si in care ma ameninta dar am inteles ca nu pot fi proba in instanta . nu pot iesi din acesta situatie in niciun fel daca nu am martori ? nimic nu este admis pentru a ma apara pe mine si copilul?

Alte discuții în legătură

Divort cu copil minor madalina-s madalina-s Buna ziua, as avea o serie de intrebari la care va rog sa-mi raspundeti. Viitorul meu fost sot nu prea doreste acest divort...in sensul ca de cate ori am ... (vezi toată discuția)
Tatic disperat 2 ContSters73184 ContSters73184 In calitate de sot si tatic pot cere eu expertiza psihologica sotiei mele care dupa fiecare cearta banala il ia pe Alex in varsta de 1 anisor pe 30 Mai si ... (vezi toată discuția)
Nu vreau sa divortez wer908 wer908 buna ziua. numele meu este adrian.nu doresc sa divortez de sotia mea.ne cunoastem de 15 ani suntem casatoriti de 7 ani si avem un copil de 5 ani.sunt o fire ... (vezi toată discuția)