avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii C.I.M.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

C.I.M.

Sunt administratorul unui S.R.L.Am deschis un punct de lucru cu obiect de activitate comert.1.Pot angaja o persoana pe post de vanzatoare daca nu are calificarea necesara? 2.Pot sa o angajez cu salariu minim brut pe economie? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Herra_ , utilizator 17:02, 11 Decembrie 2011
Ramura Cercetare – Dezvoltare
Ramura Industia Sticlei

Ramura Industrie Alimentara
Ramura Mass-Media
Ramura Gospodarie Comunala
Ramura Pielarie Incaltaminte
Ramura Textile Confectii
Ramura Chimie Petrochimie
Ramura Electronica Electrotehnica si Servicii de Aparare
Ramura Comert
Ramura Invatamant

Ramura Constructii
Ramura Constructii Masini
Ramura Transporturi
Ramura Industrie Miniera
Ramura Agricultura
Ramura Industria Lemnului
Ramura Industria materialelor de constructii
Ramura Sanitara
Ramura Industia celulozei si hartiei
Ramura Turism

au incheiat si publicat act aditional in vigoare

[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 11 Decembrie 2011
Herra_, utilizator
Daca nu mai exista CCMN, atunci exista ccm la nivel de armura comert care este inca in vigoare si ale carui prevederi sunt obligatorii pentru angajatorii care au ca domeniu principal de activitate comerţul, alimentaţia publică, distribuţia, închirierea bunurilor imobiliare proprii, jocurile de noroc şi pariurile ...
"Comertul este una dintre ramurile care are act aditional la CCMUN si pentru care trebuie respectata grila de salarizare, mai bine spus indicii de ierarhizare. Salariul minim pentru un vanzator fiind de (670+50)x1.2=864"

+50 de unde l ati adaugat? va rog amabil sa mi spuneti ce reprezinta, va multumesc!

am trecut toata suma (864) la salar brut negociat
Salariul de bază minim brut negociat pentru un program complet de lucru de 170 de ore, în medie, este cu 50 lei mai mare decât salariul minim brut la nivel naţional.
Ultima modificare: Duminică, 11 Decembrie 2011
Herra_, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu minim pt vanzatori texal texal Poti sa-mi spuneti cat este salariul minim pentru vanzatori? (vezi toată discuția)
Multe pareri ale contabililor diferite....salariu minim 720 sau 804? invatacel invatacel luam exemplul unui lucrator comercial cu studii medii (are la dosar diploma de bacalaureat) si vreau sa il angajez cu salariu minim pe economie. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Salariu pentru ramura comert incepand cu 1 ianuarie 2011 Marius Aurel Marius Aurel Dupa ce va fi inregistrat, va fi publicat in MO si de la acea data va fi valabil noul CCM 2011 - 2014 si de la acea data se vor incheia noile Acte aditionale ... (vezi toată discuția)