Buna ziua!Am si eu o prietena de familie ce isi mananca bataie de la sotul ei...Mai acum cateva seri si-a luat 2 picioare in burta pentru ca el a venit bauta casa si cu chef de cearta...Ce se poate face in privinta asta???De dus ea nu are unde sa se duca ca locuinta este a amandurora.Multumesc de atentie
Prietena dvs. ar trebui sa depuna plangere la politie sau parchet, insa ar trebui sa solicite si un certificat medico-legal pentru a putea proba violenta la care a fost supusa.
Daca aceste manifestari ale sotului sunt frecvente , ar trebui sa faca ceva mai mult si sa solicite ajutor mai departe, intrucat exista asociatii si centre care adapostesc femei maltratate , cu personal specializat in consilierea psihologiga , juridica si sociala. Acestea functioneaza in toate judetele , ramane sa va interesati unde .
Doar o plangere la politie,dar daca isi primeste doar o amenda si se intoarce inapoi?Poate se va comporta si mai violent.Acum a reusit sa o sune pe mama sa ii zica ca a batut-o si ca nu are cine sa ii dea un pahar cu apa ca nu putea sa se mai ridice...
Este foarte grav , solutiile sunt cele expuse mai sus , insa, ar trebui, ca o masura imediata, sa o ajutati in aceste momente , incercati , daca locuiti in apropiere sa mergeti la ea, daca va temeti solicitati sprijinul politiei de proximitate .
Violenta in familie
angajat
sotul ma bate de foarte mult timp si nu mai suport. am apelat in nenumarate randuri la politie si nu au facut nimic deoarece el e cetatean american. de exemplu ... (vezi toată discuția)