avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Broker deseuri
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Broker deseuri

Buna ziua,


Doresc sa infiintez o societate comerciala cu raspundere limitata (SRL) in care activitatea principala este intermedierea de contracte prestari servicii in domeniul deseurilor (Broker de deseuri). Caz concret: o companie din a carui activitate rezulta orice fel de deseuri pentru care nu are contract de eliminare a acestora incheie un contract cu societatea mea, iar prin contractele mele cu alte companii eu asigur eliminarea deseurilor. Eu nu intru in contact fizic cu deseurile respective, adica nu am un depozit unde sa stochez temporar aceste deseuri pe traseul lor de la generator la eliminarea finala.
Problema mea consta in gasirea unui cod CAEN corespunzator pentru acest tip de activitate. In legislatia de mediu in vigoare, si in special in legea 211/2011 (legea deseurilor) este definit termenul de "broker", dar in nici o alta lege nu sunt specificate detalii despre activitatea de brokeri de deseuri (conditii care trebuiesc indeplinite, autorizatii, etc.). In urma alegerii codului CAEN se poate stabili necesitatea unei autorizatii de mediu (Lista activitatilor supuse procedurii de emitere a autorizatiei de mediu).
Va rog frumos sa ma ajutati in gasirea unui cod CAEN al activititatii descrise mai sus si de asemenea daca aveti cunostinte despre vreun act legislativ care sa reglementeze in vreun fel activitatea de broker de deseuri.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Desfasurare activitate comerciant/ broker de deseuri danavls danavls Intentionez sa activez ca si operator economic cu obiectiv de activitate principal intermedierea in domeniul deseurilor (comerciant/ broker de deseuri). Caz ... (vezi toată discuția)
Valorificare deseuri jacquelline jacquelline Societatea A, generator de deseuri, vinde deseuri metalice catre o societate B, care are autorizatie de mediu pentru activitatea de comert cu ridicata al ... (vezi toată discuția)
Vanzare fier vechi si utilaje casate botisilie botisilie Buna seara O firma de constructii care din demolarea depozit rezulta fier vechi pe care vrea sa le vanda ce cod caen trebuie sa aiba in actul constitutiv ... (vezi toată discuția)