avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzare fier vechi si utilaje casate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzare fier vechi si utilaje casate

Buna seara

O firma de constructii care din demolarea depozit rezulta fier vechi pe care vrea sa le vanda ce cod caen trebuie sa aiba in actul constitutiv pentru a putea face acest lucru si ce avize sunt necesare?
In aceasta cladire si in curte sunt si utilaje casate functionale si nefunctionale, cu ele cum se procedeaza pentru vanzare?

Va Multumesc
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 17:14, 7 Mai 2015
Din activitatea de demolari rezulta in principal deseuri de beton si deseuri feroase. In functie de contractul pe care il aveti incheiat cu proprietarul depozitului, responsabilitatea valorificarii/eliminarii deseurilor rezultate va revine dvs. sau proprietarului. In ambele cazuri, atat dvs. cat si proprietarul sunteti considerati generatori de deseuri iar pentru a valorifica/elimina aceste deseuri nu aveti nevoie sa va autorizati coduri CAEN gen comert cu deseuri si nici sa obtineti autorizatie de mediu. In schimb aveti obligatia sa predati aceste deseuri unei societati autorizate si sa intocmiti documentele si raportarile aferente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evidenta deseurilor - urgent jacquelline jacquelline Am urmatoarea problema legata de evidenta gestiunii deseurilor: o societate a obtinut un acord de mediu in vederea demolarii unor mijloace fixe (poduri ... (vezi toată discuția)
Vanzare fier vechi adinaelena adinaelena Buna ziua O firma de constructii care din demolarea unei cladiri rezulta fier vechi pe care vrea sa-l vanda ce cod caen trebuie sa aiba in actul ... (vezi toată discuția)
Vanzare fier vechi si utilaje casate botisilie botisilie Buna seara O firma de constructii care din demolarea depozit rezulta fier vechi pe care vrea sa le vanda ce cod caen trebuie sa aiba in actul constitutiv ... (vezi toată discuția)