avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită girant
Discuție deschisă în Executare silită

girant

Buna ,am girat un coleg care nu a mai platit ratele ,acum mi/a facut proprire pe salariu . Care este procedura de a ma indrepta impotriva creditorului ,o actiune in regres?trebuie mai intai creditorul notificat?Multumesc anticipat pt. raspunsurile dumneavoastra#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: pasm , utilizator 17:38, 11 Decembrie 2011
Formulati o notificare impotriva colegului care are calitatea de debitor in contractul de imprumut. Daca nu raspunde, formulati o actiune in regres impotriva lui. Creditorul nu trebuie notificat pentru ca nu il intereseaza actiunea dvs., el isi recupereaza creanta de la debitorul solvabil. Cel mult poate deveni intervenient in proces.
Multumesc Lucian ,este obligatoriu notificarea prin executor ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am girat un credit iar acum banca imi cere executarea, ce pot face? daewoo daewoo La inceputul anului 2009 am girat o colega ptr contractarea unui credit la banca \"Bancpost\".In data de 11.11.2009 am primit prin posta o somatie de executare ... (vezi toată discuția)
Neplata ratei la banca jean59 jean59 O cunostinta a facut un imprumut la banca si nu a platit rata 2 luni.Pentru suma luata de la banca a avut si 2 giranti care au girat cu bunuri imobile pentru a ... (vezi toată discuția)
Recuperare transe popriri cptnflorin cptnflorin Buna ziua ! Am girat o persoana cu buna stiinta la un CAR . Persoana in cauza nu a mai platit ratele la credit si am poprire pe salariu din acest motiv . As ... (vezi toată discuția)