avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare transe popriri
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare transe popriri

Buna ziua !
Am girat o persoana cu buna stiinta la un CAR . Persoana in cauza nu a mai platit ratele la credit si am poprire pe salariu din acest motiv . As dori sa stiu daca am castig de cauza in eventualitatea in care doresc sa o dau in judecata pentru recuperarea banilor . Mentionez ca celelalte 2 persoane impreuna cu care am girat si-au recuperat banii din mana de la parat .
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:57, 18 Ianuarie 2018
Aveți dreptul legal să vă recuperați banii de la debitorul rău platnic.
Adresați-vă instanței de judecată cu o cerere în regres, apoi cu sentința executorie mergeți la un executor judecătoresc.
Multumesc frumos pentru raspuns !
O zi buna !
Puteti sa va recuperati de la debitor suma, in temeiul art. 1384 Cod Civil. Asigurati-va intai ca debitorul este solvabil si daca aveti ce executa silit in cazul in care nu va achita de buna voie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare poprire . PETROMARI PETROMARI Buna ziua, In baza unor hotarari judecatoresti am fost obligata impreuna cu alti parati, respectiv 2 institutii, la plata in solidar a cheltuielilor de ... (vezi toată discuția)
Rau platnic la intretinere de 5 ani. cristianfluturas cristianfluturas in bloc un rau platnic la intretinere de cca,5 ani. l-am actionat in judecata ,am cistigat de cca.4 ori(intodeauna),notarul i-a pus poprire pe pensie .o ... (vezi toată discuția)
Executare girant gabi180 gabi180 Bună ziua. Vă rog să mă ajutati cu un răspuns. M.R. a girat împreună cu alte 6 persoane pe R. V. la C.A.R. pentru suma de 15000 lei. Deoarece R. V. nu ... (vezi toată discuția)