avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... probleme cu o primarie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

probleme cu o primarie

am o librarie.in 2010 am livrat marfa catre o primarie{fara a avea contract de prestari servicii cu ea}prin 4 facturi. datorita faptului ca pe drum marfa se mai pierdea{in sensul ca mai luau pentru acasa}si nu a ajuns in totalitate, contabilul primariei nu mi-a platit contravaloarea celor 4 facturi, platind in schimb cate putin din fiecare. acum refuza sa-mi plateasca restul facturilor. intrebarea mea este:as putea sa-i dau in judecata pentru recuperarea prejudiciului , si sa si castig?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 10:42, 12 Decembrie 2011
Da, aveti sanse sa castigati daca dati in judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creante de la o firma/vechiul administrator, care si-a schimbat numele, proprietarul si sediul in alt judet oanaz oanaz Am livrat marfa prin curierat rapid, (si nu am factura semnata sau CEC/BO, dar pe bonul de curierat cu care s-a livrat marfa exista semnatura si stampila ... (vezi toată discuția)
Imputatia platii ContSters257414 ContSters257414 client cu facturi vechi scadente in februarie 2010 emite cec-uri in care indica facturi recente, din 2012. ce se poate face ca furnizorul sa impute platile ... (vezi toată discuția)
Creanta incasata prin hotarare judecatoreasca andreeamar2 andreeamar2 Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema, am emis in 2009 o factura de servicii si clientul nu mi-a achitat-o. La momentul respectiv am stornat factura, ... (vezi toată discuția)