avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL

Imi poate spune cineva unde as putea gasi mai multe informatii, eventual un studiu, despre SRL -uri angajate in activitati transfrontaliere in UE sau exterior UE (CA, profit din vanzari transfrontaliere(sume,%, clasificare pe tara) sau orice alta informatie in acest sens: productie/servicii, sursa de finantare, actionari principali, etc..clasificare pe tara sau la nivel european.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: pro.natalie , utilizator 17:16, 13 Octombrie 2008
Pe internet....
Colegul are dreptate, pe internet.=D>
Cea mai buna si sigura sursa de "cultura juridica".:thumbup:
Succes !
ceva mai concret, daca se poate...
Aveti cunostinta de vreun studiu pe acest subiect sau apropiat?
Mai concret aveti la dispozitie Legea nr.31/1990, republicata si modificata, in care veti gasii in principal modalitatea de constituire si organizare a societatii. Sursele de finantare principale sunt date de aceasi lege si enumerate asa la repede ar fi aportul asociatilor, creditul obtinut de la banci sau ate institutii financiare, etc.
Adevarul este ca nu prea stim ce cautati.
on nevoie de o baza de date referitoare la SRL-uri sau oricare alta forma de societate cu privire la apectele mentionate.

multumesc oricum pentru sfaturi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Help-raport de evaluare anasm anasm Vreau sa infiintez un SRL si sa aduc aport in natura imobile.Pentru asta este nevoie de un raport de evaluare.Imi aleg eu evaluatorul sau il numeste ... (vezi toată discuția)
Fonduri u.e. - covrigarie Aleex123 Aleex123 Buna seara , am citit ceva despre aceste fonduri europene si se zice ceva si despre un CREDIT ..... in cazul meu daca sunt student ... am 24 de ani ... nu am ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile iulianabondar iulianabondar buna ziua...sunt noua pe forum ... se poate sa ma ajutati cu niste inregistrari contabile la urmatoarele probleme. va multumesc 1. Capitalul social subscris ... (vezi toată discuția)