avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Doua concedii de ingrijire si crestere copil ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Doua concedii de ingrijire si crestere copil consecutive - se poate?

Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema: in prezent sunt in concediu de ingrijire si crestere copil, nu beneficiez de prevederile OUG 111/2010 (am nascut in decembrie 2010), am mai mult de 1.200 lei pe luna si voi sta acasa 2 ani. Acum sunt insarcinata cu al doilea copilas (data nasterii probabila undeva in august 2012, deci in intervalul celor doi ani) si nu inteleg cum se procedeaza...intru in concediu de sarcina si lauzie dupa ce nasc si se intrerupe primul concediu sau pot sa termin primul concediu de crestere copil si dupa acceea intru in cel de-al doilea concediu de crestere copil optand pentru una din cele doua variante ale OUG 111...cum si din ce se va calcula cuantumul celui de-al doilea concediu de crestere si ingrijire copil? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de maternitate pentru cel de-al doilea copil raluca_liliana_dumitru raluca_liliana_dumitru Buna ziua! Doresc sa stiu daca, si in ce conditii beneficiez de indemnizatia de maternitate pentru cel de-al doilea copil nascut la interval de o luna dupa ce ... (vezi toată discuția)
Concediu de sarcina si lauzie... sara-maria sara-maria Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti si mine intr-o problema... In prezent sunt in concediu de ingrijire si crestere copil...beneficiez de prevederile legii ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului/sarcina valer_valy valer_valy Buna ziua. As dori sa va cer sfatul in cazul unei cunostinte care nu stie cum trebuie sa procedeze... O femeie care se afla in concediu de crestere a ... (vezi toată discuția)