avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract colectiv de munca muzeu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract colectiv de munca muzeu

In cazul unui muzeu judetean, aflat in subordinea Consiliului Judetean, se va aplica contractul colectiv de munca unic la nivel de ramura cultura, sau nu? Angajatii din muzeu au calitatea de personal contractual si nu de functionari publici ca si angajatii Consiliului Judetean. La nivel de unitate nu exista Contract Colectiv fiindca suntem doar 11.
Cel mai recent răspuns: bestlegis , utilizator 15:12, 12 Decembrie 2011
Se va aplica contractul colectiv de munca la nivel de ramura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu stie in ce anexe se regaseste si ce salarii va lua ea si colegele sale oanaportar oanaportar Buna ziua ! Sora mea lucreaza la un muzeu judetean. Acest muzeu judetean se afla in subordine Consiliului Judetean. Ea are niste nelamuriri, nu stie ce ... (vezi toată discuția)
Cum se face reincadrarea /din 01.07.2017 ? - clarificari ministerul muncii oanaportar oanaportar Abia acum Ministerul Muncii clarifica: - Cum se stabilesc salariile pentru funcțiile cărora nu li se aplică prevederile art. 11 alin. (1) și care se ... (vezi toată discuția)
Preaviz- salarii compensatorii IORDAN ELENA IORDAN ELENA va rog sa-mi spuneti daca am dreptul la vreun salariu compensatoriu dupa expirarea perioadei de preaviz de 20 zile lucratoare, cf. art. 73/L.53/2003-codul ... (vezi toată discuția)