avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract perioada determinata

Buna ziua,

Am un angajat cu CIM perioada determinata care expira azi 12.12.2011, numai ca acest angajat a venit cu concediu medical pana pe 17.12.2011. Cand ii fac incetarea contractului? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:04, 12 Decembrie 2011
Chiar daca a venit cu concediul medical , c.i.m. inceteaza de drept astazi 12.12.2011 daca nu se decide prelungirea duratei acestuia ...

Concediul medical nu prelungeste durata c.i.m. ... art.49 alin.5 C.mun prevede : De fiecare data cand in timpul perioadei de suspendare a contractului intervine o cauza de incetare de drept a contractului individual de munca, cauza de incetare de drept prevaleaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacere contract munca giusi giusi Buna ziua Sunt angajat cu contract de munca pe perioada determinata,care expira pe 17.10.2014,iar intre timp am facut o depresie si momentan sunt in ... (vezi toată discuția)
Cim mitrofan emilia mitrofan emilia BUNA CIM pe durata determinata se poate prelungi cu concediu medical? La un salariat angajat pe perioada determinata pana la 01.12.2016 care are concediu ... (vezi toată discuția)
Concediul medical botezatuion botezatuion Buna ziua. Concediul medical suspenda durata contractului de munca (si implicit amana implinirea termenului CIM pe perioada determinata) ? (vezi toată discuția)