avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Registrul agricol
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Registrul agricol

In formularul tipizat "Declaratie fiscala pentru stabilirea impozitului pe teren in cazul persoanelor fizice" mi se cere sa comunic, pentru terenul detinut in proprietate, date referitoare la inregistrarea acestuia in Registrul agricol al comunei respective (informatii de genul: anul registrului, tipul, volumul, pozitia nr). Precizez ca am cumparat terenul in anul 2004, l-am inregistrat la administratia publica locala pentru impozit, platesc impozitul anual, este un teren intabulat, dar nu am vreo dovada scrisa cum ca l-as fi inregistrat in vreun registru agricol, la momentul respectiv sau ulterior.
Deci:
1. Cum se poate inregistra un teren in Registrul agricol al comunei respective?
2. Cum se poate obtine o adeverinta cu datele solicitate in declaratia fiscala (anul registrului 20../20.., tipul ..., volumul ..., pozitia nr...)?

Precizez ca este vorba de un teren mixt, intravilan si extravilan, fara constructii, Nu locuiesc in zona respectiva.

Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: AureliaP , utilizator 12:39, 13 Decembrie 2011
Depuneti o copie de pe actul de vanzare cumparare la Primarie si veti obtine adeverinta dupa inregistrare.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instrainare imobil intre doua firme prin emitere de factura ? martita martita Buna ziua.Cum se va inregistra la impozite si taxe locale instrainarea unui imobil intre doua firme numai pe baza de factura fiscala?Fac mentiunea ca cel care ... (vezi toată discuția)
Solutionare statut acte proprietate imobiliara Gigi_78 Gigi_78 Bunaziua ! Detin o proprietate imobiliara, printrun act de vinzare cumparare de catre bunici mei catre mine, din anul 2004, constind intrun teren agricol ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am dezmembrat un teren in 2 loturi imi puteti spune ... Gigi88000 Gigi88000 Buna ziua. Am dezmembrat un teren intravilan in 2 loturi imi puteti spune dupa dezmembrare ce pasi am de urmat pentru a putea vinde terenul .Va multumesc (vezi toată discuția)