avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale datorii la stat
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

datorii la stat

buna ziua ,am datorii la stat din amenzi rutiere iar primaria mia oprit conturile ,pot face un credit la o banca pentru a mi achita datoria sau trebuie sa mi platesc intai datoria
Cel mai recent răspuns: t.simona , utilizator 10:35, 16 Decembrie 2011
Este de preferat sa achitati debitul acumulat la autoritatea fiscala,pentru ca acesta sa nu se majoreze prin aplicarea de penalitati
ynocentta a scris:

Este de preferat sa achitati debitul acumulat la autoritatea fiscala,pentru ca acesta sa nu se majoreze prin aplicarea de penalitati

Amenzile nu sint purtatoare de penalitati.

In ceea ce priveste intrebarea: trebuie sa mergeti la banca sa vedeti care sint conditiile pt a contracta un imprumut. Documentele solicitate difera de la o banca la alta si de la un tip de credit la altul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Overdraft nicacarmen nicacarmen Sotul meu avut un card overdraft.A decedat in luna noiembrie.Nu a avut a asigurare,era un card de salarii. M -a sunat de la banca sa platesc.Nu am facut ... (vezi toată discuția)
Blocare conturi de catre administratia financiara alexcri77 alexcri77 Buna ziua in data de 15.10.2010 am primit o instiintare(recomandata,cu semnatura) cum ca toate conturile (cel de salariu si credit) au fost blocate datorita ... (vezi toată discuția)
Somatie plata amenzi rutiere eddie1990 eddie1990 Buna ziua ! am primit ieri o somatie prin care sunt instiintat ca am de plata 780 lei din amenzi rutiere (recunosc vina si aveam de cand sa le platesc) doar ca ... (vezi toată discuția)