avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... amenda
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

amenda

Buna seara. Am si eu o intrebare? daca am luat o amenda acum doi ani si nu am platit-o am posibilitatea de a iesi din tara? Sau trebuie sa o platesc? e de 800 ron.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters180923 , utilizator 20:30, 12 Decembrie 2011
amenda are ca obiect???
am avut folie pe geamurile din fata la masina.
puteti sa plecati linistit, nu are legatura amenda cu iesitul din tara
Va multumesc o seara cat mai placuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda geamuri față cu folii RazvanG91 RazvanG91 Buna tuturor, Am mare nevoie de parerea unui expert in legatura cu o speta. Cazul este in felul urmator : Ieri in jurul orei 17 am fost oprit din mers in ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru folie ContSters180923 ContSters180923 Am o intrebare : mi sa luat certificatl de imatriculare pentru folie pe geamurile de pe fata. i-am aratat politistului ca sunt omologate prin bulina de la rar ... (vezi toată discuția)
Amenda si retinere certificat la autovehicul inmatriculat in grecia, pentru folii pe geamuri laterale fata Phlom Phlom Buna seara! In urma cu putin timp am venit in vizita in Romania la neamuri, cu masina personala, inmatriculata in Grecia. Astazi am fost oprit in trafic de ... (vezi toată discuția)