avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii confirmare sume fnuass la administratia financiara
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

confirmare sume fnuass la administratia financiara

Buna ziua!Ma confrunt cu urmatoarea situatie:am de confirmat un extras de la ANAF in care avem sume platite in plus la concedii si indemnizatii.eu in balanta am sold creditor intrucat am trecut sumele respective pe cheltuieli, sumele respective neputand fi recuperate incepand cu 01.01.2011.De la administratie mi s-a spus sa confirm suma..si sa consum acea suma care la ei apare in plus ca e corect asa.Va rog daca aveti cateva lamuriri suplimentare in aceasta problema.Multumesc!

Alte discuții în legătură

Inregistrari contabile pentru niste sume poprite Serbanstefan21 Serbanstefan21 Buna ziua, Am pe extras niste sume poprite si nu imi dau seama pt ce contributii sunt. Fosta contabila le trecea in 5125. Mentionez ca nu am decizie de la ... (vezi toată discuția)
Tva platit desi era de recuperat Alexandru Arsu Alexandru Arsu Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema. Trebuie sa refac deconturile de TVA pentru perioada februarie-august. La decembrie 2013 avea de plata 3000 ... (vezi toată discuția)
Reglare fisa helenita helenita buna seara , cum ar trebui sa fac sa reglez fisa de la administratie . adica ma intereseaza care sunt inregistrarile contabile care trebuie sa le fac ?( ... (vezi toată discuția)