avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cand pot beneficia de pensie?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cand pot beneficia de pensie?

sant nascutin1956 03 03am lucratii 38 de anii din care 25 in grupa a 2 cand pot sa ies la pensie
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:30, 13 Decembrie 2011
Daca cei 25 de ani sunt in procent de 100%,atunci limita de varsta la 59 de ani si 6 luni.Reducerea varstei standard de pensionare cu 5 ani si 6 luni din 65.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie ivanvintilica ivanvintilica Sunt nascut pe data de 02.09.1959 si am 38 ani munca cu cotizatie. Am lucrat 4 ani in grupa 1 si 34 ani in grupa 2. Cand pot iesi la pensie si cu ce fel de ... (vezi toată discuția)
La ce varsta ma pot pensiona? geo56 geo56 Sunt nascuta in noiembrie 1956 si am lucrat 21 ani si 10 luni in grupa a 2a. As vrea sa stiu la ce varsta ma pot pensiona anticipat partial si anticipat. (vezi toată discuția)
Calcul varsta pensionare dcnandrei dcnandrei as dori sa cunosc care este varsta de pensionare a tatalui meu. nascut la data de 25.10.1956. stagiu de cotizare de 38 ani din care 25 ani in grupa a II a ... (vezi toată discuția)