avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cheltuieli de judecata

buna ziua....am o intrrebare care de un an de zile ma macina si avocata mea cand imi explica bate campii si nu inteleg mare lucru......sunt in divort cu fostul meu sot si eu am depus actiunea de div in dec anul trecut...cerand si cheltuieli de judecata...in luna martie sa pronuntat divortul prin comun deacord dar urma ca in 30 de zile sa se definitiveze...intre timp el a facut apel la divort pe motiv ca nu mai vrea sa divorteze...eu mi-am angajat un alt avocat pt ca celalalt nu am putut sa dau de el niciodata cand am avut nevoie de informatii despre cazul meu si nici macar nu era avcoat ci mandatar care ma dus de nas sa il iau pe el fiind vecin cu mine.....si de la al doilea avocat am primit chitante totul pt ce am platit si am castigat in apel...in urmatoarele 30 de zile fostul sot a facut iar recurs la apel acum cu motivul ca nu vrea sa imi plateasca cheltuileile de judecata...vreau sa stiu daca se poate intampla ca judecatoria sau curtea sa ii dea lui castigat de cauza si sa nu imi plateasca cheltuielile de judecata...asta fiind ultima oara cand el poate face recurs....si apoi as mai avea o intrebare referitor la partaj dar aceste e un alt dosar...
Cel mai recent răspuns: ContSters233078 , utilizator 16:11, 13 Decembrie 2011
Nu stim, doamna, depinde ce s-a pronuntat si cum, daca ramane hotararea in picioare...
Daca pierde recursul, castigati si cheltuielile, daca nu, nu.
am inteles....va multumesc pt rapsuns si timpul acordat....sper sa ma diorteze statul roman intr-un final ca de un an de zile dureaza toata distractia...iar pretentia mea de a mi se plati cheltuielile de judecata sa fie aprobata de curte...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs la divort cris_deo cris_deo buna seara. am incercat sa fac instanta de apel sa-mi faca dreptate intr-un proces de divort dar se pare ca atata timp cat in completul de judecata sa afla ... (vezi toată discuția)
Hotararea de divort penny penny Cat de mult dureaza ca hotararea din apel sa se redacteze? Sunt in divort iar fostul sot a facut apel care i-a fost respins de judecator. Va multumesc ... (vezi toată discuția)
Divort gyuly_11 gyuly_11 buna ziua, am div pe 17 sept, intrebarea este, pot sa-mi cumpar casa din banii obtinuti din vz. casei in urma partajului, tinand cont ca sentinta nu este ... (vezi toată discuția)