avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Calcul spor week-end
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Calcul spor week-end

salar brut 670, ore lucrate 176 din care 48 s+d ,spor weekend 1%. cum se calculeaza sporul de weekend?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:12, 4 Martie 2014
la salariul lunar brut=6.7lei
nu 670 : 176=3,8*48 ore=182,72*1%= 1,82 deci 2
eu le acord la salariul lunar brut 10% asa mi sa spus si de la itm
1% se aplica asupra salariului de incadrare.

Ultima modificare: Duminică, 18 Decembrie 2011
boerica, utilizator
Depinde de cum este specificat in cim,se poate utiliza atat sporul aplicat doar la timpul efectiv astfel lucrat,deci la orele prestate s/d,cat si sporul aplicat la salariul de baza.
Deci calculati dupa cum este reglementat in cim-ul respectiv.
Ultima modificare: Duminică, 18 Decembrie 2011
ContSters136493, utilizator

Alte discuții în legătură

Calcul salariu gabiblanariu gabiblanariu CIM cu durata partiala : 7 ore. Cu 2 weekend-uri / pe luna : Sambata : 10,30 ore si Duminica : 6 ore. SALARIUL DE INCADRARE : 704 Ron. CARE ESTE SALARIUL NET ? ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,recent am semnat un contract de munca cu baza 3000 ... Justme1701 Justme1701 Buna ziua,recent am semnat un contract de munca cu baza 3000 net,cu norma 8/40 saptamana dar cu program in ture 12/24-12/48,intrebarea mea este:De ce intr o ... (vezi toată discuția)
Salariu in functie de nr. de zile lucratoare? kosmingr kosmingr Bună ziua. Sunt angajat la o firmă, in orasul Giurgiu, cu C.I. de munca, si ieri am luat prima oara salariul de la aceasta firma. Mult sub asteptarile ... (vezi toată discuția)