avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratii pentru firma ifiintata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratii pentru firma ifiintata

Va rog frumos sa-mi spuneti ce declaratii,in afara de 010,100,300,112,mai trebuie depuse in decembrie pentru o societate infiitata la 27 noiembrie anul acesta.
Cel mai recent răspuns: ama77 , utilizator 15:01, 13 Decembrie 2011
In decembrie, in afara de cele enumerate, nu mai aveti ce depune. In ianuarie 394, 094, 392, (in afara de 300 si 100).
Dar am o intrebare: pentru impozitul pe profit si tva nu trebuie sa le depuneti la trimestru, adica in perioada 1 la 25 ianuarie 2012 pentru trimestrul IV 2011?
Da,aveti dreptate,deci, in concluzie,in luna decembrie,ramane doar declaratia 010.Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate nou infiintata brinzaru brinzaru Ce declaratii se depun si care sunt termenele pentru un SRL nou infiintat care nu are angajati , nu a emis nici-un fel de document si nici nu a inregistrat iar ... (vezi toată discuția)
Declaratii srl nou 2011 ionela11 ionela11 Buna ziua. Am infiintat un srl nou in iunie 2011 neplatitor de tva. In luna septembrie am angajat o persoana. Intrebarea este ce declaratii trebuie sa depun la ... (vezi toată discuția)
Ce declaratii se depun pt o firma nou infiintata fara activitate? ContSters138604 ContSters138604 Buna ziua! Pe 23 martie 2010 mi-am deschis o societate, platitoare de TVA, fara angajati, unic administrator si asociat. Avand in vedere ca inca nu am avut ... (vezi toată discuția)