avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratii pentru firma ifiintata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratii pentru firma ifiintata

Va rog frumos sa-mi spuneti ce declaratii,in afara de 010,100,300,112,mai trebuie depuse in decembrie pentru o societate infiitata la 27 noiembrie anul acesta.
Cel mai recent răspuns: ama77 , utilizator 15:01, 13 Decembrie 2011
In decembrie, in afara de cele enumerate, nu mai aveti ce depune. In ianuarie 394, 094, 392, (in afara de 300 si 100).
Dar am o intrebare: pentru impozitul pe profit si tva nu trebuie sa le depuneti la trimestru, adica in perioada 1 la 25 ianuarie 2012 pentru trimestrul IV 2011?
Da,aveti dreptate,deci, in concluzie,in luna decembrie,ramane doar declaratia 010.Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate nou infiintata brinzaru brinzaru Ce declaratii se depun si care sunt termenele pentru un SRL nou infiintat care nu are angajati , nu a emis nici-un fel de document si nici nu a inregistrat iar ... (vezi toată discuția)
Declaratii srl nou 2011 ionela11 ionela11 Buna ziua. Am infiintat un srl nou in iunie 2011 neplatitor de tva. In luna septembrie am angajat o persoana. Intrebarea este ce declaratii trebuie sa depun la ... (vezi toată discuția)
Ce declaratii se depun pt o firma nou infiintata fara activitate? ContSters138604 ContSters138604 Buna ziua! Pe 23 martie 2010 mi-am deschis o societate, platitoare de TVA, fara angajati, unic administrator si asociat. Avand in vedere ca inca nu am avut ... (vezi toată discuția)