ce se poate face in mod legal si juridic impotriva unei persoane care intra in viata privata a unei familii incercind sa o distruga, determinind ca una din celelalte parti sa devina infidela si in acelas timp sa profite si de stuatia financiara, ducind-ui aproape in pragul divortului
Fiecare persona are dicernamant pana la proba contrara. Persoana cu care aveti un contract incheiat (civil- casatorie) este sotul sotia, nu alta persoana. Daca exista infidelitate solutia este desfacerea casatoriei adica ruperea contractului dintre dvs si persoana ce gresteste din culpa exclusiva a sotului vinovat
ok , am inteles , dar impotriva persoanei care intra abuziv in viata privata a unei familii nu se poate face nimic? chiar nimic???nu e prima data cind procedeaza la fel a avut si reclamatie facuta la politie ptr. asa ceva din partea unui membru al altei familii si si-a pierdut atunci si locul de munca................. chiar nu se poate gasii o solutie ptr. a scapa de ea?
Oare persoana respectiva poate intra in viata unei familii daca nu i se permite, daca nu este incurajat? Daca nu i se acorda atentie , cred ca se va retrage! Nimeni nu poate avea relatii cu alta persoana daca nu isi doreste acest lucru!Poate profita financiar doar daca i se permite si i se da! Nu cred ca acea persoana intra cu forta in casa cuiva sau il obliga sa i se faca favoruri materiale .Cred ce cei doi care au o relatie sunt de acord!...Cred ca persoana infidela isi doreste acea relatie daca nu ii pune ea capat! ...Nu stiu ce rezolva o plangere la politie pt ca amandoi au partea lor de vina , mai ales daca amandoi isi doresc relatia! ...Am inteles ca nu doriti divortul, caz in care trebuie sa incercati sa gasiti o modalitate de a face sa fie doar cu dumneavoastra . Si nu se face prin constrangeri , amenintari! Daca persoana de langa dumneavoastra este stresata si agresata , isi poate lua lucrurile si sa plece . Reprosurile nu tin o persoana langa dumneavoastra! Succes indiferent la ce ve-ti face! ..
Divort
iugaadrian
buna ziua .A si dori sa stiu daca actiunea de divort intentata de sotia mea poate fi respinsa de catre instanta.SPUN acest lucru ptr faptul ca ea a inaintat ... (vezi toată discuția)
Divort si ce urmeaza
laurgom
Aici eu sunt oaia neagra> S-au facut exact 6 ani de cand ne-m casatorit, insa simteam ca nu mai am eu personalitate ca nu pot vorbi nimic, ca nu mai pot zice ... (vezi toată discuția)