avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... infidelitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

infidelitate

ce se poate face in mod legal si juridic impotriva unei persoane care intra in viata privata a unei familii incercind sa o distruga, determinind ca una din celelalte parti sa devina infidela si in acelas timp sa profite si de stuatia financiara, ducind-ui aproape in pragul divortului
Cel mai recent răspuns: kyrakyra_65 , utilizator 09:35, 15 Decembrie 2011
Fiecare persona are dicernamant pana la proba contrara. Persoana cu care aveti un contract incheiat (civil- casatorie) este sotul sotia, nu alta persoana. Daca exista infidelitate solutia este desfacerea casatoriei adica ruperea contractului dintre dvs si persoana ce gresteste din culpa exclusiva a sotului vinovat
ok , am inteles , dar impotriva persoanei care intra abuziv in viata privata a unei familii nu se poate face nimic? chiar nimic???nu e prima data cind procedeaza la fel a avut si reclamatie facuta la politie ptr. asa ceva din partea unui membru al altei familii si si-a pierdut atunci si locul de munca................. chiar nu se poate gasii o solutie ptr. a scapa de ea?
o noua reclamatie, as putea gasi ceva sa-l pot da in judecata acea persoana?
Oare persoana respectiva poate intra in viata unei familii daca nu i se permite, daca nu este incurajat? Daca nu i se acorda atentie , cred ca se va retrage! Nimeni nu poate avea relatii cu alta persoana daca nu isi doreste acest lucru!Poate profita financiar doar daca i se permite si i se da! Nu cred ca acea persoana intra cu forta in casa cuiva sau il obliga sa i se faca favoruri materiale .Cred ce cei doi care au o relatie sunt de acord!...Cred ca persoana infidela isi doreste acea relatie daca nu ii pune ea capat! ...Nu stiu ce rezolva o plangere la politie pt ca amandoi au partea lor de vina , mai ales daca amandoi isi doresc relatia! ...Am inteles ca nu doriti divortul, caz in care trebuie sa incercati sa gasiti o modalitate de a face sa fie doar cu dumneavoastra . Si nu se face prin constrangeri , amenintari! Daca persoana de langa dumneavoastra este stresata si agresata , isi poate lua lucrurile si sa plece . Reprosurile nu tin o persoana langa dumneavoastra! Succes indiferent la ce ve-ti face! ..
Ultima modificare: Joi, 15 Decembrie 2011
kyrakyra_65, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort iugaadrian iugaadrian buna ziua .A si dori sa stiu daca actiunea de divort intentata de sotia mea poate fi respinsa de catre instanta.SPUN acest lucru ptr faptul ca ea a inaintat ... (vezi toată discuția)
Procedura legala pentru a fi alaturi de fetita mea chitaru chitaru Buna seara, Va rog sa ne ajutati in legatura cu o problema a fratelului meu. Este casatorit dar s-a despartit de sotia sa adica a parasit domiciulul.Din ... (vezi toată discuția)
Divort si ce urmeaza laurgom laurgom Aici eu sunt oaia neagra> S-au facut exact 6 ani de cand ne-m casatorit, insa simteam ca nu mai am eu personalitate ca nu pot vorbi nimic, ca nu mai pot zice ... (vezi toată discuția)