avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare masina

daca locuiesc si lucrez in italia pot inmatricula o masina in romania?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 00:02, 15 Decembrie 2011
Buna seara,desigur inmatricularea fara plata taxei de poluare este o actiune admisibila la instanta din tulcea,pentru acest lucru trebuie sa aveti toate documentele masinii traduse in limba romana si apoi sa vindeti masina cuiva ce-si are domiciliul in tulcea pentru a demara procedura prealabila si practic intr-o luna va puteti inmatricula masina.stiu ca multe instante din tara resping astfel de cereri insa la tulcea este posibil.
Daca aveti rezidenta in alta tara va trebui sa va faceti o mutatie in Romania si o puteti inmatricula. Daca aveti domiciliul stabil in Romania nu se mai pune problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz de a achita taxa de poluare niculaucarmen niculaucarmen am cumparat un autoturism din Franta iar pentru efectuarea inmatricularii in Romania mi s-a calculat taxa de poluare printr-o decizie a Ministerului ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare 2011 cip_alba cip_alba Buna, As dori sa imi spuneti care este procedura de recuperare a taxei de poluare pe care am platit-o in 6 iulie 2011 pentru autoturismul achizitionat din ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare dingofl dingofl as dori sa stiu ce sanse am sa-mi recuperez taxa de poluare platita in oct 2008 am facut o cerere in acest sens catre finante si astept raspuns. daca va fi ... (vezi toată discuția)