avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... amanet-autorizari speciale si dotari obligatorii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

amanet-autorizari speciale si dotari obligatorii

as vrea sa imi deschid un amanet dar doream sa stiu daca este obligatoriu geam antiglont sau antiefractie, sertar de transfer bani cu preluare indirecta si daca e musai sa imi cumpar un cantar care costa 1800lei(cel mai ieftin) si ce soft ar trebui sa folosesc(o recomandare). as dori sa ma ajute cineva care are deja deschis un amanet..va rog mult de tot!!multumesc!

Alte discuții în legătură

Amenajare casa de amanet ioanacalian ioanacalian ce amenajari trebuie facute la o casa e amanet (vezi toată discuția)
Conditii functionare firma de amanet johnnyb999 johnnyb999 Buna ziua, Am incercat sa apelez la un avocat , contabil, dar se pare ca numeni nu stie exact ce si cum, si as dori sa deschid firma la sfarsitul ... (vezi toată discuția)
Supraveghere video/audio-cat de legala e? deliandiana deliandiana Buna ziua. As avea si eu o intrebare: Este legal sa imi asculte angajatorul convorbirile? Ca sa fie mai clar,va explic contextul.Lucrez ca si amanetar si am ... (vezi toată discuția)