avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noi acte aditionale conf.noua versiune REVISAL?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noi acte aditionale conf.noua versiune REVISAL?

Buna ziua,
conform noii versiuni a REVISAL s-au modificat multe din codurile si denumirile ocupatiilor.Este necesara actualizarea Fiselor de post si intocmirea unor noi Acte Aditionale la contractele individuale de munca precum si transmiterea acestora la ITM? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:06, 15 Decembrie 2011
Vedeti si aceasta discutie purtata pe acest subiect
www.avocatnet.ro/content/for...
Buna dimineata, multumesc pt.raspunsul dvs.,insa inteleg ca trebuie emise decizie colectiva sau decizii individuale in acest sens.Sau nu este obligatoriu? Oricum codul COR s-a schimbat automat in REVISAL.
Va multumesc.
Atentie la modificarile facute automat de catre versiunea 5.0.8 cu privire la codurile COR ... mai bine verificati-le .... da , trebuie emise decizii colectve sau individuale prin care se modificacodul COR al functiei prevazute in c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal versiunea noua 5.0.8 gina.lucia gina.lucia Noua versiune de REVISAL 5.0.8, daca nu exista modificari, se mai transmite pe portalul online? Multumesc. :-) (vezi toată discuția)
Revisal alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna ziua, Problema este urmatoarea revisalul inclusiv pana astazi a fost transmis cu versiunea cea veche de 5.06, ne stiind ca a aparut versiunea cea noua ... (vezi toată discuția)
Noul cor - act aditional apetra apetra Prin Ordinul 1832/2011 s-a facut o recodificare a tuturor COR. Actualizam in aplicatia REVISAL, schimbam fisele de post. Este necesar act aditional pentru toti ... (vezi toată discuția)