Daca am semnat un acord de mediere cu Banca referitor la neplata unui credit,in care Banca a imputernicit un executor pentru a efectua executarea silita a debitorului,am platit cheltuielile pe care Banca le-a facut cu executarea silita iar banca a cerut suspendarea executarii silite,acum eu va trebui sa achit executorului si alte taxe impuse mie ca debitor?
pai cheltuielile efectuate de banca le-am platit,dar pe cele pe care mi le-a imputat executorul mie ca si debitor?mai trebuie sa ii platesc si eu daca i-a platit o data banca?
pai cum am si explicat banca a platit anticipat executorului taxele pt executarea silita,iar eu cand am incheiat acordul de mediere cu banca i-am platit bancii aceste cheltuieli,dar problema e alta,executorul imi imputa si mie niste taxe pe care trebuie sa i le platesc lui,mult mai mari decat pe cele pe care le-a platit banca lui.La un credit de 40000 ron ,executorul mi-a trimis somatie ca trebuie sa platesc pe langa aceasta suma si taxele de executare silita in valoare de aprox 5200 ron.eu m-am dus la banca,m-am inteles cu aceasta,banca a cerut suspendarea executarii silite,eu i-am platit bancii cheltuielile facute cu executarea,iar executorul vine si imi cere si mie bani pt taxe.cand banca a cerut suspendarea executarii silite,nu se ajunsese in nici o faza de punere sechestru pe bunuri sau poprire pe salariu,doar mi se trimisese o somatie si un proces-verbal provizoriu,cam atat.Eu am platit bancii suma de 1750 ron cheltuilelile pe care le-a facut cu executarea,iar executorul imi spune ca ii datorez 3850 ron lui pt actele procedurale pe care le-a facut el...nu mi se pare deloc logic ce imi imputa mie,nu l-am angajat eu si pe deasupra banca a cerut suspendarea executarii...astept raspunsuri