avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale deschidere laborator cofetarie si patiserie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

deschidere laborator cofetarie si patiserie

ce norme trebuie respectate pentru a deschide un laborator de cofetarie si patiserie. multumesc.

Alte discuții în legătură

Daca imi deschid un laborator de cofetarie-patiserie este necesar? inchiriez2012 inchiriez2012 daca imi deschid un laborator de cofetarie-patiserie este necesar sa fac cursuri de cofetar?sau nu este obligatoriu asa ceva? (vezi toată discuția)
Cod caen pentru pfa ionut4ionut ionut4ionut Am facut un curs de cofetar si doresc sa deschid un PFA . Voi face torturile si prajiturile la domiciliul clientului (pentru a nu avea nevoie de ... (vezi toată discuția)
Incadrare cod caen laborator sau cafenea? MituMarius07 MituMarius07 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: Doresc sa deschid o cafenea unei voi vinde produse de patiserie/cofetarie servirii unei cefele. ... (vezi toată discuția)