avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale daca imi deschid un laborator de cofetarie-patiserie ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

daca imi deschid un laborator de cofetarie-patiserie este necesar?

daca imi deschid un laborator de cofetarie-patiserie este necesar sa fac cursuri de cofetar?sau nu este obligatoriu asa ceva?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 06:52, 1 Februarie 2013
Depinde de forma de organizare...la PFA trebuie, la SRL nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor in infiintarea unei societati iuliamarin iuliamarin Buna ziua, Vreau sa imi deschid o afacere, un PFA sau un SRL-D, si va rog, daca ma puteti indruma spre a alege optiunea cea mai corecta. Doresc sa fac ... (vezi toată discuția)
Laborator prajituri la comanda anomarairam anomarairam Buna ziua, intentionez sa imi deschid un mini laborator de productie torturi si prajituri la comanda, as dori sa stiu ce autorizatii trebuie sa am. Laboratorul ... (vezi toată discuția)
Certificat conformitate torturi Ancutica1705 Ancutica1705 Buna ziua,am un SRL si vreau sa imi deschid un laborator de cofetarie patiserie,pentru a da clienților certificat de conformitate pentru torturi si ... (vezi toată discuția)