avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contractul de munca pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contractul de munca pe perioada determinata

Mi sa prelungit contractul de munca pe perioada determinata de doua ori prima data 6 luni apoi mi s-a prelungit pana la 2 ani , am fost inlocuitorul unei mamici care a nascut, acum astept sa mi se termine contractul de munca se poate sa mi se prelungeasca iar pe perioada determinata sau acum dupa doua prelungiri este obligatoriu sa mi se faca pe nedeterminata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:15, 28 Decembrie 2011
@ roxynice
1. Angajatorul nu este obligat nici sa va anunte si nici sa va prelungeasca durata c.i.m.

2. In cazul in care nu se mai prelungeste durata c.i.m., acesta va inceta de drept la data de 03.01.2012 , fapt ce va da posibilitatea sa beneficiati de somaj daca mai indepliniti si conditia stagiului minim de cotizare (minim 12 luni in ultimele 24 de luni premergatoare datei depunerii cererii pentru somaj).

3. De asemenea, in data de 03.01.2012 mergeti la serviciu si sa discutati cu angajatorul despre contractul dvs de munca ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca pe periopada determinata anca78scr anca78scr De cate ori poate un angajator sa-ti prelungeasca contractul de munca pe perioada determinata? Multumesc. (vezi toată discuția)
Pana cand se poate prelungi un contract de munca pe perioada determinata? micaelamicaela micaelamicaela Buna ziua, De cate ori se poate prelungi un contract de munca pe perioada detrminata si cu cate zile? Eu am fost angajata initial pe o perioada de 2 luni, ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata prelungit? luminita_gab luminita_gab un contract de munca incheiat pe perioada determinata, poate fi prelungit? in ce conditii? pentru ce perioada! (vezi toată discuția)