avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societate comerciala.Probleme intre asociati.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate comerciala.Probleme intre asociati.

Doresc un sfat pentru urmatoarea problema . A fost infiintat un S.R.L. , persoana juridica romana cu 2 asociati - 50% din capitalul social ,50% din voturi in cadrul adun gen a asociatilor.... pentru fiecare. Unul sin asociati a fost numit si administratorul societatii . Firma functioneaza de 2,3 luni de zile si a scos un profit care se afla in banca pe nimele societatii. unul dintre asociati i-l ameninta pe celalalt ca se va duce la banca si va scoate toti banii . Poate sa faca asa ceva? Care sunt consecintele ?
Cel mai recent răspuns: stelutaalistar , utilizator 15:33, 14 Octombrie 2008
Multumesc tuturor ptr raspunsuri !
Multumesc pentru inforrmatii domnului Ionut ! Sunt excelente ptr informare revistele respective !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut la societate srl UtaRusso UtaRusso Buna ziua! Sunt asociat din 2021, la un SRL cu doi asociati, cu cate 50% parti sociale fiecare. Societatea functioneaza din 2012. Am devenit asociat prin ... (vezi toată discuția)
Problema cu ascociatul mariussss mariussss buna..numele meu este scuturiciu marius si anul trecut am infiintat un S.C. cu un prieten de-al meu,dupa care am cumparat o rulota de tip fast food.eu am scos ... (vezi toată discuția)
Costuri infiintare srl 2dsmart 2dsmart buna ziua vreau sa infiintez un srl cu un capital social de 200ron si 5 coduri CAEN spuneti-mi care sunt costurile infiintarii firmei si ordinea ... (vezi toată discuția)