avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozite, Taxe
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozite, Taxe

Am auzit ca pana la 31 dec daca iti platesti datoriile catre stat, esti scutit de penalizari, dar e ciudat ca intre timp, eu platesc datoria si penalizarile cresc in continuare, nu mai inteleg nimic ?
Cel mai recent răspuns: cretumircea , utilizator 14:09, 15 Decembrie 2011
Ati postat prea putine informatii legate de acele datorii + penalitati aferente. Spuneti ca platiti. Asta o faceti dumneavostra voluntar sau vi s-a emis un act care e deja titlu executoriu? Adica v-ati dus dumneavostra in mod voluntar, stiind de acea datorie, s- o platiti sau v-au trimis ei instiintare, somatie de plata sau altceva de genul asta? In acest caz nu se aplica.
Ultima modificare: Joi, 15 Decembrie 2011
george-neagu, moderator
Ne-au trimis somatie de plata, ( am primit somatie asta vara )
Ideea e ca, am avut de plata 39.000, am platit din suma 26.000, deci as mai avea 14.000, doar ca mi-a venit de la ei o instintare de plata de 26.399, ceva nu e in regula, cum pot sa-mi calculez suma sau penalizarile ? sau cum calculeaza ei ? Probabil nu mi-au pus la socoteala niste bani ?
Pentru anularea penalitatilor trebuia sa depuneti o documentatie prevazuta de OG 30/2011. Daca s-a procedat la executare silita nu mai se poate acorda aceasta facilitate.
Nu s-a ajuns la executare silita, deci trebuie sa depun o documentatie ? nu numai sa platesc din taxe ? UN SINGUR LUCRU VREAU SA INTREB.. CUM POT SA-I VERIFIC ? poate imi pun sume din ,, burta '' lor, ca sa ma exprim asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit neplatit- cedat unei firme de recuperari creante DragosTatu DragosTatu Buna ziua.Am facut un credit de nevoi si anu trecut am plecat din tara iar sotia a ramas cu ratele in urma pentru 2 sau 3 luni ( dabea acum m-am intors si ... (vezi toată discuția)
Mostenitorii debitorului-datorie societate telefonie mobila lia19 lia19 Buna ziua.Problema sta in felul urmator.Tatal a decedat in 2008 luna aprilie.Avea de achitat o factura catre [OPERATOR],nu mai stiu exact cat era.Am sunat la ... (vezi toată discuția)
Executare silita elsa1981 elsa1981 buna, astazi am primit o somatie de executare silita pt recuperarea unui credit luat de la banca... si preluat de un recuperator credite.Creditul l-am scos in ... (vezi toată discuția)