Am auzit ca pana la 31 dec daca iti platesti datoriile catre stat, esti scutit de penalizari, dar e ciudat ca intre timp, eu platesc datoria si penalizarile cresc in continuare, nu mai inteleg nimic ?
Ati postat prea putine informatii legate de acele datorii + penalitati aferente. Spuneti ca platiti. Asta o faceti dumneavostra voluntar sau vi s-a emis un act care e deja titlu executoriu? Adica v-ati dus dumneavostra in mod voluntar, stiind de acea datorie, s- o platiti sau v-au trimis ei instiintare, somatie de plata sau altceva de genul asta? In acest caz nu se aplica.
Ideea e ca, am avut de plata 39.000, am platit din suma 26.000, deci as mai avea 14.000, doar ca mi-a venit de la ei o instintare de plata de 26.399, ceva nu e in regula, cum pot sa-mi calculez suma sau penalizarile ? sau cum calculeaza ei ? Probabil nu mi-au pus la socoteala niste bani ?
Pentru anularea penalitatilor trebuia sa depuneti o documentatie prevazuta de OG 30/2011. Daca s-a procedat la executare silita nu mai se poate acorda aceasta facilitate.
Nu s-a ajuns la executare silita, deci trebuie sa depun o documentatie ? nu numai sa platesc din taxe ? UN SINGUR LUCRU VREAU SA INTREB.. CUM POT SA-I VERIFIC ? poate imi pun sume din ,, burta '' lor, ca sa ma exprim asa.
Executare silita
elsa1981
buna,
astazi am primit o somatie de executare silita pt recuperarea unui credit luat de la banca... si preluat de un recuperator credite.Creditul l-am scos in ... (vezi toată discuția)