avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cesiune societati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cesiune societati

buna ziua
ce parere aveti despre cesiunea de firme cu datorii doar la finante exceptand stopajul la sursa ?
ce probleme credeti ca ar putea aparea pentru cineva si ar putea fi si de natura penala problemele daca a cesionat 3 firme cu datorii doar la finante datorii in jur de 1 miliard si ceva pe fiecare deci pana intr o suta de mii euro si fara stopaj la sursa ?
pana la urma consider ca nu e evaziune fiscala sa ai datorii la finante si sa nu le poti plati atata timp cat s a evidentiat in contabilitate si s au depus declaratii si nefiind totusi datorii foarte mari
va multumesc

Alte discuții în legătură

Cesiune firma ContSters233296 ContSters233296 buna seara ce parere aveti si ce probleme credeti ca ar putea aparea daca ai concesionat o firma cu datorii doar la finante de 1 miliard lei sau daca ai ... (vezi toată discuția)
Vreau sa vand firma cu datorii si sa nu mai raspund in fata creditorilor ulterior dimavirgil dimavirgil Buna ziua,as vrea sa vand un S.r.l cu datorii totale de aproximativ 1 miliard de lei.Imi spune si mie cineva cum se procedeaza ? Mentionez ca eu am si marfa in ... (vezi toată discuția)
Insolventa hrista hrista insolventa s-a deschis pt ca orc a dizolvat-o pt nedepunere bilanturi si avea si datorii la buget. S-a achitat stopaj la sursa,s-au depus bilanturile dupa ... (vezi toată discuția)