avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită titlu executoriu pensie alimentara
Discuție deschisă în Executare silită

titlu executoriu pensie alimentara

La locul de munca am primit o hotarare judecatoreasca prin care eram obligati saretinem cu titlu de pensie alimentara un procent de 25 % din salariul unui angajat. La data de 1 dec 2011 am primit o alta hotarare judecatoreasca prin care suntem obligati sa retinem 19% incepand cu data introducerii actiunii, respectiv 1 august 2011. Pana la 1 dec am retinut 25% desi trebuia sa retinem 19 % de la 1 august.
Cum ar trebui sa procedam? Retinem in continuare 19 % sau putem retine mai putin, in compensare (intrucat am retinut mai mult in perioada 1 iul -1 dec cand a venit hotararea)

Alte discuții în legătură

Plata pensie alimentara blackbeauty7 blackbeauty7 Prin hotarare judecatoresca se stabileste plata minima ptr. pensie alimentara pana la 18 ani, platitorul (tatalnu lucra la momentul respectiv plecat in ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara retroactiv Ginulici Ginulici Buna ziua, O cunostinta are urmatoarea problema : pana in luna mai a.c. i s-a retinut din venituri pensia alimentara pentru fiica minora, conform unei ... (vezi toată discuția)
Referitor la pensia de intretinere viciucviciu viciucviciu In conditiile in care instanta a stabilit un cuantum al pensiei pentru doi copii majori de 33% din veniturile parintelui care plateste, iar pe acel venit mai ... (vezi toată discuția)