M-am uitat cam cate intrebari puse de dvs. au ramas fara raspuns si am vazut ca aveti:
-
cesiune firma (intrebare pusa de 3 ori :) ) – ati primit raspuns intr-unul dintre topicuri
-
inchiriere de teren concesionat – ati primit rapuns
-
probleme cu creditorii – la care intr-adevar nu v-a rapuns nimeni.
Eu zic ca 2 din 3 de ieri, cand v-ati inscris pe forum, nu e chiar nesatisfacator.
Nu am inteles prea bine la al cui serviciu v-ati referit cand ati scris asta:
credeam ca acesta este scopul serviciului de a pune intrebari pe forum sa primim raspunsuri ca altfel nu ducem lipsa de ocupatie .
Nu cred ca ne reprosati faptul ca va pierdeti timpul punand intrebari la care nu raspund utilizatorii sau consultantii imediat… Cred ca am interpretat eu gresit.
Posibil ca inca nu ati citit inca Regulamentul forumului; acolo scrie (printre altele care ar fi bine sa le cititi pentru ca nu va ia mai mult de cateva minute):
Consultantii care participal la discutii in forum o fac voluntar, fara a fi motivati in vreun fel de Avocatnet.ro. De aceea, trebuie sa intelegeti ca nimeni nu este obligat sa raspunda intrebarii dumneavoastra si, cu atat mai mult, nu va putem garanta un raspuns complet, corect si de actualitate.
www.avocatnet.ro/content/tag...
Va urez bun venit pe forum :coffee: