avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii intrebari forum
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

intrebari forum

de ce nu primesc si eu raspuns la intrebari ???
credeam ca acesta este scopul serviciului de a pune intrebari pe forum sa primim raspunsuri ca altfel nu ducem lipsa de ocupatie .
si totusi va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters233296 , utilizator 08:32, 16 Decembrie 2011
M-am uitat cam cate intrebari puse de dvs. au ramas fara raspuns si am vazut ca aveti:
- cesiune firma (intrebare pusa de 3 ori :) ) – ati primit raspuns intr-unul dintre topicuri
- inchiriere de teren concesionat – ati primit rapuns
- probleme cu creditorii – la care intr-adevar nu v-a rapuns nimeni.

Eu zic ca 2 din 3 de ieri, cand v-ati inscris pe forum, nu e chiar nesatisfacator.

Nu am inteles prea bine la al cui serviciu v-ati referit cand ati scris asta:

credeam ca acesta este scopul serviciului de a pune intrebari pe forum sa primim raspunsuri ca altfel nu ducem lipsa de ocupatie .

Nu cred ca ne reprosati faptul ca va pierdeti timpul punand intrebari la care nu raspund utilizatorii sau consultantii imediat… Cred ca am interpretat eu gresit.

Posibil ca inca nu ati citit inca Regulamentul forumului; acolo scrie (printre altele care ar fi bine sa le cititi pentru ca nu va ia mai mult de cateva minute):

Consultantii care participal la discutii in forum o fac voluntar, fara a fi motivati in vreun fel de Avocatnet.ro. De aceea, trebuie sa intelegeti ca nimeni nu este obligat sa raspunda intrebarii dumneavoastra si, cu atat mai mult, nu va putem garanta un raspuns complet, corect si de actualitate.

www.avocatnet.ro/content/tag...

Va urez bun venit pe forum :coffee:
da intr adevar nu am citit regulamentul forumului
la cele 2 intrebari despre care ati spus ca am primit raspuns eu am considerat ca totusi sant
niste raspunsuri foarte simple si foarte departe de lamuririle la care ma asteptam eu prin intrebarea formulata , am inteles , in concluzie ,raman la consultanta avocatilor pe care ii si platesc pentru acest serviciu .
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am primit raspuns in forum marydoru marydoru ce fel de site e asta? pt ce e fc daca nimenii nu rasp ? am adresat acceias intrebare de 3 ori am avut ceei 7 anii d aks am vb ft frum , ce rol are site asta ? ... (vezi toată discuția)
Va rog daca puteti sterge postarea mea de sambata 13 decembrie 2014, 05:31 ciorditu ciorditu am adaugat pe 13.12.2014, 05:31 subiectul : stabilirea raspunderii civile. am primit raspunsuri in principiu, eu cersind ajutor concret (in drept) adica sa ... (vezi toată discuția)
De ce nu se raspunde la toate intrebarile? danfilipov danfilipov -- se pare ca solicitantii sau persoanele care cauta un reaspuns corect nu prea au noroc sau cunostintele persoanelor care administreaza acest site nu sint ... (vezi toată discuția)