avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Va rog daca puteti sterge postarea mea de sambata 13 ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Va rog daca puteti sterge postarea mea de sambata 13 decembrie 2014, 05:31

am adaugat pe 13.12.2014, 05:31 subiectul : stabilirea raspunderii civile.
am primit raspunsuri in principiu, eu cersind ajutor concret (in drept) adica sa aflu :
un cod, o lege, un articol sa-l pot folosi eventual, in cauza mea.
mi s-a catalogat subiectul ca fiind fara logica juridica din partea mea ceea ce este adevarat ( ingropandu-se practic dosarul si pe mine odata cu el).
mi s-a pus in vedere sa nu mai deschid alte subiecte pe aceeasi problema ceea ce mi se pare o limitare a dreptului la cunoastere si la aparare daca nu am bani.
din greseala, am adaugat in discutie alt subiect pe aceeasi problema, intitulat :
stabilirea raspunderii civile (in cadrul procesului civil aflat pe rol) - fiind mai logic, propun sa ramana postat, acesta din urma.
va multumesc pentru bunatate!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:22, 16 Decembrie 2014
Nu cred ca ati citit regulamentul de postare in forum :)
- Subiectele care au primit raspuns nu se sterg, ar fi lipsa de respect pentru timpul si munca acelora care au participat la discutie.
- Pe forum se dau sfaturi cu scop informativ, o speta atat de complexa ca dvs. nu poate fi rezolvata aici oricata bunavointa ar avea cineva.
- Nu aveti voie sa deschideti mai multe topicuri cu acelasi subiect. Daca totusi o faceti sa stiti ca vor fi sterse, si asta este prevazut in regulament.

Vedeti aici:
Discutiile din forum nu reprezinta consultanta juridica. Nicio discutie purtata in forumul Avocatnet.ro nu poate fi interpretata ca fiind consultanta juridica sau de orice alt fel. Raspunsurile primite in acest forum au doar un scop informativ. [...]

De asemenea, pentru coeziunea discutiilor, odata cu scrierea unui mesaj in forum ne transmiteti si noua, ca drept neexclusiv si nelimitat in timp de autor, dreptul de a publica, republica si mentine mesajul in Forum si in orice alte produse Avocatnet.ro, cata vreme acestea exista. Fara aceasta regula, munca consultantilor adunati aici ar fi in zadar, iar raspunsurile pe care le primiti nu ar mai veni cu aceeasi frecventa.

3.3. Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topicurile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori.

www.avocatnet.ro/content/tag...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare alin_delon2009 alin_delon2009 poate banca sa execute si bunurile sotiei? daca acestea au fost dobandite inainte de casatorie? (vezi toată discuția)
CĂtre site-ul acesta undita undita Va rog să-mi spuneți cărui fapt îmi este îngrădit întrebarea care am pusa în urma cu câteva ore??? Mi se pare o discriminare????? (vezi toată discuția)
Acces in forum suspendat Luca2013 Luca2013 Buna ziua. Imi cer scuze, dar ce am gresit? Am mesaj: \\"Accesul Dvs in Forum a fost suspendat!\\" Multumesc (vezi toată discuția)