avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CĂTRE SITE-UL ACESTA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CĂTRE SITE-UL ACESTA

Va rog să-mi spuneți cărui fapt îmi este îngrădit întrebarea care am pusa în urma cu câteva ore??? Mi se pare o discriminare?????
Ultima modificare: Marți, 21 Aprilie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:24, 21 Aprilie 2020
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Oare despre ce vorbiti ? Ati intrebat si vi s-a si raspuns.
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Iar daca sunteti nelamurita desi vi s-a raspuns, veti intreba in acelasi subiect, nu deschideti inca un subiect pe aceeasi tema, pt ca subiectele dublate, se sterg, deci scrieti degeaba inca o data aceeasi intrebare.
Nu e nicio discriminare, forumul are un regulament si toti trebuie sa il respecte.
Ultima modificare: Luni, 20 Aprilie 2020
gi-jane2, moderator
Regulament Forum Avocatnet.ro

3.3. Nu deschide acelaşi topic de mai multe ori sau pe secţiuni diferite ale forumului. Topicurile în plus vor fi șterse de administratori sau moderatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua!! am o adeverință eliberată de ministerul de interne ... Ionel19610111@gmail.com Ionel19610111@gmail.com Bună ziua!! Am o adeverință eliberată de ministerul de interne ,în care se dovedește că am lucrat doi ani și o lună în condiții specialede ... (vezi toată discuția)
De ce s-a sters intrebarea ? popalucian popalucian Am avut o intrebare pe o anumita tema si am vazut ca este stearsa. Multumesc. Ps: Am avut mai multe nelamuriri si poate de asta m-am repetat. (vezi toată discuția)
Pediculoza in scoala. parinte2018 parinte2018 Va rog sa imi raspundeti la intrebarea , cine poate fi tras la raspundere in cazul infestarii colective la scoala cu pediculoza, avand in vedere ca de fiecare ... (vezi toată discuția)