avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Pediculoza in scoala.
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Pediculoza in scoala.

Va rog sa imi raspundeti la intrebarea , cine poate fi tras la raspundere in cazul infestarii colective la scoala cu pediculoza, avand in vedere ca de fiecare data paduchii in colectiv sunt aduse de aceiasi persoane? Am inteles ca legea igienei personale si amenzile care puteau fi aplicate persoanelor fizice sunt abrogate... atunci cum putem rezolva problema daca simple rugaminti nu au efectul? Iar tu,ca parinte responsabil ,dupa ce ti ai curatat copilul si ai depararazitat si dezinfectat locuinta esti nevoit sa trimiti copilul in acelasi focar de infectie... Cadrele didactice nu se implica . Scoala nu are contract cu medic sau asistent medical...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:58, 20 Februarie 2018
Nu mai postati aceeasi discutie in mai multe sectiuni de forum.
Ati primit deja raspuns aici: www.avocatnet.ro/forum/discu...
Nu mai deschideti mai multe topicuri cu acelasi subiect, intrucat acestea si raspunsurile primite vor fi sterse de moderatorii sectiunii (pct.3.3 din Regulament Forum Avocatnet.ro)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pediculoza in scoala si gradinita. parinte2018 parinte2018 Va rog sa imi raspundeti la intrebarea , cine poate fi tras la raspundere in cazul infestarii colectivului la scoala si gradinita, cu pediculoza? am inteles ... (vezi toată discuția)
Preaviz si prima de craciun mihaelabalint730 mihaelabalint730 Daca șanț in preaviz mai primesc prima de Crăciun preavizul se termina pe8decebrie .la punct 8 din contractul colectiv de muncă la beneficii este stipulat ... (vezi toată discuția)
CĂtre site-ul acesta undita undita Va rog să-mi spuneți cărui fapt îmi este îngrădit întrebarea care am pusa în urma cu câteva ore??? Mi se pare o discriminare????? (vezi toată discuția)