avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz si prima de craciun
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz si prima de craciun

Daca șanț in preaviz mai primesc prima de Crăciun preavizul se termina pe8decebrie .la punct 8 din contractul colectiv de muncă la beneficii este stipulat primele . tichete.transport rtc
Ultima modificare: Vineri, 24 Noiembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:27, 24 Noiembrie 2017
1. Nu mai deschideti mai multe topicuri cu acelasi subect, intrucat acestea si raspunsurile primite vor fi sterse de moderatorii sectiunii (pct.3.3 din Regulament Forum Avocatnet.ro)

2. Depinde de modul de acordare a primei respective daca beneficiati sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pediculoza in scoala. parinte2018 parinte2018 Va rog sa imi raspundeti la intrebarea , cine poate fi tras la raspundere in cazul infestarii colective la scoala cu pediculoza, avand in vedere ca de fiecare ... (vezi toată discuția)
Nume gresit in rechizitoriu- camera preliminara vasiledela4 vasiledela4 Buna ziua am fost trimis in judecata dosar penal numele este gresit ce se va intimpla se reface rechizitoriul dupa cite stiu orice act oficial gresit este nul (vezi toată discuția)
CĂtre site-ul acesta undita undita Va rog să-mi spuneți cărui fapt îmi este îngrădit întrebarea care am pusa în urma cu câteva ore??? Mi se pare o discriminare????? (vezi toată discuția)