avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbarea numelui dupa divort - revocare acord
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbarea numelui dupa divort - revocare acord

in urma unui divort sotul/sotia pastreaza numele dobandit prin casatorie,cu acceptul celuilalt,dar,ulterior,cel care .initial si-a dat acordul ,doreste sa se revoce acest acord,din varii motive,asa incat sotul/sotia,sa revina la numele purtat anterior casatoriei este posibil ?care este procedura ?
Ultima modificare: Vineri, 16 Decembrie 2011
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:26, 16 Decembrie 2011
NU e posibil. Odata ce si-a dat acordul si celalalt ramane cu numele dobandit in casatorie, ulterior nu poate interveni sub nicio forma ca cineva ( persoanele astea nu mai au acum vreo legatura intre ele ) sa-si schimbe numele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenirea la numele de familie ContSters167839 ContSters167839 Am fost casatorita iar sotul meu a decedat.Odata cu casatoria am adoptat numele de familie al sotului meu,acum ramasa vaduva vreau sa ma reintorc la numele meu ... (vezi toată discuția)
Revenirea la numele de fata alina81 alina81 Buna, As avea si eu o intrebare, daca un cuplu divorteaza si femeia pastreaza numele barbatului, instanta da o hot.irevocabila, poate femeia sa revina la ... (vezi toată discuția)
Revenire la numele de dinainte de casatorie dupa divort cristinaz91 cristinaz91 Buna ziua, Am divortat acum aproape 1 an si am pastrat numele fostului sot din motive administrative. In prezent, in urma unor neintelegeri nu-mi doresc sa ... (vezi toată discuția)