avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... reclamatie judecator
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

reclamatie judecator

Unde ma pot adresa initial pentru urmatoarea problema:
Am solicitat o ord presedentiala prin care solicitam masurile urgente in vederea conservarii succesiunii pe care am acceptat-o intrucat alt mostenitor o punea in pericol si exista pericolul in , disparitia sa partiala sau chiar totala,sau inroducereain cauza a mea pentru datorii pecaRE mostenitorul le-a facut singur dupa deces.
Am motivat urgente tocmai prin existenta unor debitece pun in pericol dr meu de care as fi pagubit pina la partaj.
Judecat. a respind cererea ,motivand ca nu am in prezent un dr legal stabilit laimobil,dar eu sunt successor sezinar si am acceptat mostenirea din care face parte si imobilul.Mi-a gresit numele atat mie cat si paratului, ,si suprafata casei este gresit , s-a antepronuntat pe fond ,totul este varza in hotarare.

Ca urmare a acesteia paratul isi face in continuare de cap si pune in pericol masa succesorala.
Mai mult ca urmare a acestei respingeri a actiunii mi se creaza un prejudiciu in patrimoniu propriu prin niste actiuni de executare silita ce nu-mi apartin.
Unde ma pot adresa ca am prezentat si documente ,si in recurs care atesta punerea in pericol a patrimoniului meu.Unde pot reclama acest judecator?
Cel mai recent răspuns: fcam , utilizator 17:56, 19 Decembrie 2011
1-Rugam redactati mesajul folosind cuvintele existente in DEX,utilizatorii nu au de unde sa interpreteze prescurtarile dvs
2-Daca apreciati ca detineti probe temeinice care sa va sustina acuzele sesizati oficial CSM
ynocentta a scris:

Daca apreciati ca detineti probe temeinice care sa va sustina acuzele sesizati oficial CSM

Poate sa sesizeze CSM doar daca are probe temeinice ca judecatorul si-a exercitat atributiile cu rea-credinta sau din grava neglijenta.
Daca nu, atunci trebuie sa se limiteze la caile de atac pe care i le pune la dispozitie legea.
Faptul ca judecatorul a facut cateva erori materiale in redactarea hotararii nu-l indreptateste pe justitiabil sa-i faca plangere la CSM. Pt asta exista cererea de indreptare a hotararii in baza art 281 CPC.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Decembrie 2011
ContSters233449, utilizator
de ce nu faceti recurs?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inadmisibilitate ordonanta leusan leusan Un mostenitor a acceptat atat tacit(prin acte si fapte) pentru unul dintre parinti dar si expres,prin declaratie notariala cat si dezbaterea succesiunii , ... (vezi toată discuția)
Respingere recurs ca tardiv?!?!!! rosu gheorghe rosu gheorghe O colega a avut un proces pe \"drepturi salariale\" cu angajatorul. I s-a respins actiunea ca nefondata cu o motivare jalnica si cu drept de recurs in 15 zile ... (vezi toată discuția)
Evacuare cipriang4s cipriang4s Buna ziua ! am 2 matuse care au mostenit o casa cu teren in urma decesului parintilor,una din ele are 2 copii una nu are ,au dezbatut succesiunea ,au facut ... (vezi toată discuția)