angi300 a scris:
inseamna ca acel recurs a fost depus dupa trecerea termenului de 15 zile.
Cand vorbesc ca s-a depus in cadrul termenului chiar stiu ce spun altfel nu m-as fi trezit ca un prost ce inca nu ma consider ca sunt.
Comunicarea cu data postei este pe 17.08.2010 iar cererea de recurs are data inregistrarii 31.08.2010.
Ce-ati mai avea de spus??
Cred ca daca v-as trimite si hotararea instantei de fond v-ati da seama mai bine cum stau lucrurile.
Citi cel putin finalul ei:
..............................................................................................................................Potrivit an. 41 alin. 2 cm . cu titlu de excepţie , modificarea unilaterala a contractului individual de munca este posibila numai in cazurile si in condiţiile prevăzute de prezentul cod , modificarea referindu-se la oricare dintre elementele contractului individual de munca
(greseala impardonabila de judecata pt. judecator ;in principiu, nu unilateral de catre angajator!!!)
Situaţia expusa si dovedita de angajator se încadrează in cazurile de forta majora reglementata de art. 48 c. m.
( mai cititi doamna judecator inca o data art. 48 ca sunteti varza, si lasati-i doamne iarta-ma de bani ca mai bine crosetati; acolo-i vorba de locul si felul muncii iar dv. va e gandul doar la bani), astfel ea diminuarea salariului cu 20-25% al tuturor salariaţilor prin hotarirea AGA , reprezintă atributul angajatorului referitor la reorganizarea activităţii sale in funcţie de realităţile economice
(si de ce nu in conditiile legii si de ce hotararile AGA nu trebuie sa respecte normele si etapele de urmat conform Codului muncii in situatia modificarii clauzelor din CIM;si de cand o hotarare AGA este opozabila angajatului.toate astea spunandu-vi-le pe fond??!!).
Aceasta prerogativa este recunoscuta si in CCM unic la nivel naţional in art. 43 care reglementează plata salariilor de baza in proporţie de 75 % in situaţiile excepţionale de întrerupere a lucrului , astfel drepturile salariate sunt inferioare celor reglementate de contractele colective la nivel inferior sau celor din contractele individuale de munca
(jenant d-na judecator; ce legatura are cu cauza??!! ) .
PENTRU ACESTE MOTIVE IN NUMELE
(ALATURI) LEGII HOTÃRêTE
Respinge acţiunea formulată de reclamanta S. D. domiciliata în .... în contradictoriu cu pârâta SC ... SRL cu sediul în ...., ca nefondată.
Definitivă.
Cu recurs in termen de 15 ziie de la comunicare
(poate picati in plasa contribuabili prosti ce sunteti ca legea prevede 10 zile si noi am hotarat in bataie de joc 15 ,nu in numele legii!! -si am picat in plasa celor ce-i platim sa faca dreptate). Pronunţata în şedinţa publică azi 19 aprilie 2010.
Pt.PREªEDINTE, JUDECÃTOR. ASISTENT! JUDICIARI.