La intocmirea dosarului pentru PFA am solicitat doua coduri CAEN unul principal , respectiv 8291 si unul secundar respectiv 8299 . Cei de la Registrul Comertului mi-au spus ca nu se poate acorda si cel secundar , ci numai cel principal pentru care mi-au acordat si certificatul de inmatriculare . Este corect ?
Am nevoie si de cel secundar , cum trebuie sa procedez ?
Multumesc.
In conditiile in care exista acte care dovedesc pregatirea pentru codul 8299 nu au motiv sa refuze trecerea codului 8299 in certificatul constatator ca obiect secundar de activitate. Pe certificatul de inmatriculare doar activitatea principala este trecuta.
Prin ce au justificat refuzul de a va trece si codul 8299?
Nu au avut o justificare, raspunsul a fost : Nu se pot trece doua coduri Caen pe cererea de inregistrare in registrul comertului.
Pe spatele cererii am trecut la obiect de activitate: inmatriculare si activitate principala 8291, iar ca activitate secundara 8299.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Cod caen la pfa
CristinaPopi
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu cateva opinii in legatura cu urmatoarele spete:
1. O PFA care doreste sa modifice cele 2 coduri CAEN pe care le are in ... (vezi toată discuția)
O nelamurire
camely
O societate com are o activitate principala.
in secundar, desfasoara o alta activitate cu al carei COD CAEN figureaza la Registrul Comertului.....pentru ... (vezi toată discuția)