avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale o nelamurire
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

o nelamurire

O societate com are o activitate principala.
in secundar, desfasoara o alta activitate cu al carei COD CAEN figureaza la Registrul Comertului.....pentru aceasta a doua activitate este nevoie de alte demersuri la Registrul Comertului ?
Cel mai recent răspuns: alen , utilizator 16:34, 10 August 2006
Cea de-a doua activitate trebuie sa fie conforma unui cod CAEN care, la randul lui, trebuie activat la Registrul Comertului.
trebuie sa fraci o hotarare AGA de completare a obiectului de actiovitate pe care o depui la registrul comertului, asta in cazul in care nu este trecuta aceasta activitate in actul constitutiv
obiectul de activitate solicitat trebuie sa existe in obiectul de activitate al societatii si daca activitatea se desfasoara trebuie si autorizata.
pentru o activitate cuprinsa in "obiectul secundar" ai obligatia, ca inainte de a incepe desfasurarea acesteia, sa soliciti certificat constatator (pentru codul CAEN sau codurile CAEN respective).
cererea o adresezi Registrului Comertului. treaba este foarte simpla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosesc ca principala o activitate secundara suciu_diana suciu_diana Buna ziua, se poate folosi o activitate secundara ca principala, fara schimbarea activitatii pe hartii? Multumesc. (vezi toată discuția)
Modificare Alex28 Alex28 Am un SRL care are in statut tot codul CAEN. Vreau sa ma apuc de altceva decit obiectul principal de activitate, dar de la Registrul comertului am primit 2 ... (vezi toată discuția)
Distributie online - cod caen si autorizatii marianbacau marianbacau Buna ziua, Incercam sa ne dezvoltam pe partea de online, si avand o oarecare experienta in anumite domenii am spus sa incepem de acolo. Daca la partea ... (vezi toată discuția)