avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca sunt in preaviz am dreptul la concediul medical?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca sunt in preaviz am dreptul la concediul medical?

De pe data de 15.12.2011 sunt in previz timp de 20 zile, am dreptul la concediu medical?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:13, 16 Decembrie 2011
Aveti acest drept daca medicul considera necesar in urma diagnosticului stabilit.
In perioada concediului medical preavizul se suspenda si va fi reluat dupa incetarea concediului.
:offtopic: Interventie moderator
@ andreicoste

Nu mai deschideti mai multe topicuri pe acelasi subiect sau in legatura cu un subiect deschis pe un alt topic ... in acest caz, riscati sa nu mai intelegeti nimic din ceea ce doriti sa aflati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neprezentare la locul de munca in timpul preavizului RAMIVA84 RAMIVA84 am si eu o nelamurire: sora mea este in perioada de preaviz.maine este ultima zi dar nu se poate prezenta pentru ca trebuie sa mearga la un interviu pentru un ... (vezi toată discuția)
Declarare concediu medical iclaudia19 iclaudia19 buna ziua, concediul medical se declara doar in declaratia 112? sau mai exista si alta declaratie la sanatate? (vezi toată discuția)
Am fost in concediu medical, pot beneficia de somaj? ancalota ancalota In perioada 4 aprilie 2009-2 iulie 2010 am beneficiat de somaj in urma desfintarii societatii la care lucram. La 1 august 2010 m-am angajat la o alta societate ... (vezi toată discuția)