avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale scutirea de penalitati pana la sfarsitul anului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

scutirea de penalitati pana la sfarsitul anului

buna ziua, am si eu nevoie de o lamurire legata de scutirea de penalitati datorate Fiscului daca plata datoriilor catre Buget se va face pana la sfarsitul anului.

vreau si eu sa ma folosesc de aceast '' avantaj '' si cu un efort sa platesc si vroiam sa intreb cum se pocedeaza si daca a mai facut cineva de pe forum

multumesc

Alte discuții în legătură

Suspendare srl cu datorii la stat Endelus Endelus buna ziua, se poate suspenda un srl cu datorii ( nu mari ) la buget, si cum se pocedeaza multumesc (vezi toată discuția)
Penalitatile si dobanzile dvdcorina dvdcorina care sunt inregistrarile contabile pentru penalitati ? 658.01 = 441.01 iar pentru dobanzi 666 = 441.01 Este corect asa ?B-) (vezi toată discuția)
Datorii la fisc contract drepturi de autor MonicaForneo MonicaForneo Buna ziua, As dori sa intreb daca stie cineva sa existe in Bucuresti firme care pot fi angajate sa rezolve la Administratiile Financiare diverse probleme ... (vezi toată discuția)