avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale suspendare srl cu datorii la stat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

suspendare srl cu datorii la stat

buna ziua,

se poate suspenda un srl cu datorii ( nu mari ) la buget, si cum se pocedeaza

multumesc
Cel mai recent răspuns: Endelus , utilizator 10:42, 15 Februarie 2011
Puteti suspenda activitatea societatii urmand procedura legala, la ORC.
Insa nu veti fi scutit de plata datoriilor la stat.
Activitatea societatii se poate suspenda , dar asta nu inseamna ca datoriile la buget cu penalitatile aferente se suspenda si ele.
nu, nu intentionez sa scap de datoriile catre stat, intrebam doar daca pot suspenda firma cu datorii cu tot iar dupa aceea in timp de 3 ani ( cat doresc suspendarea firmei ) sa platesc toate datoriile!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz familie alexandru20146 alexandru20146 Bună ziua, Sunt Alex și de la 18 ani am fost dus de părinți să înființez o firmă de instalații și un cont de bancă pe numele meu.Nu am fost ... (vezi toată discuția)
Inregistrari contabile firma cu activitate suspendata Delia19 Delia19 Detin o firma cu asociat unic care are activitatea suspendata de 3 ani de zile.In calitatea de administrator intentionez sa inchid aceasta firma. In urma unui ... (vezi toată discuția)
Cum sa scap ieftin de firma rekaalina rekaalina Buna ziua.Am o problema si as dori sa ma ajutati daca se poate.In 2005 am infiintat o firma de care practic \"am uitat\" ,iar acum cateva zile am primit o ... (vezi toată discuția)